Beindult – Készítő elő a jászsági kampányát a Fidesz

Megosztás

Pócs János országgyűlési képviselő előszeretettel használja a közösségi médiát arra, hogy megossza munkája fontosabbnak vélt állomásait a gazdabáloktól kezdődően a lakossági fórumokon át a fogadóóráig. Egyre feltűnőbb, milyen aktívan járja a jászsági településeket, illetve a helyi kormánypárti közösségeket a júniusi önkormányzati választás fényében.

Felkészülés az Önkormányzati választásokra Jászfényszarun – ezzel osztott meg egy képet Pócs február 12-én, majd ezt követte Tiszasüly, Jászfelsőszentgyörgy, Pusztamonostor, Jászalsószentgyörgy, Jászladány, Jászszentandrás, Alattyán, Jászapáti, Újszász, Jászjákóhalma, Jánoshida, Jászboldogháza, Jászárokszállás, Jászdózsa és Jászkisér.

Egy igazi jászsági roadshow, amit rövid két hét alatt megtett a képviselő, bár a képek és az eddigi hírek alapján hatalmas meglepetésekre nem kell számítani, ami a Fidesz-KDNP által támogatott jelöltek személyét illeti, többségében valószínűleg a regnáló városvezetőket támogatják.

Néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy a Fidesz-KDNP jelölése Pócs János városában, Jászapátin családban marad, ugyanis a fia indul, emellett beszámoltunk az apáti ellenzék helyzetéről is. Borics László, a Jászapátiért Önökkel Szövetségben (JÖSZ) elnöke a Szol24-nek elmondta, elsősorban a kátyúk, utak, kóbor kutyák és a közbiztonság helyzetét szeretnék napirenden tartani.

Úgy tűnik, a Jászság fővárosába, Jászberénybe, ahol csúnyán összeomlott az elmúlt időszakban a Fidesz és jelöltjeik sincsenek, egyelőre nem jutott el a képviselő.

Képek: Pócs János Fb

Kapcsolódó cikkek