Magyar Péter keményen beszólt Pócs Jánosnak is

Megosztás

Lapunk írta meg elsőként, hogy csütörtökön beszólt Magyar Péternek, Varga Judit exminiszter exférjének Pócs János. A fideszes jászsági képviselő azt írta Magyarról, hogy szerinte ő egy idióta.

Magyar Péter, Varga Judit ex-igazságügyi miniszter volt férje azután került rivaldafénybe, hogy kiderült, Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott egy pedofilügyben érintettnek, ami után kialakult felháborodás hatására le is mondott. 

Magyar Péter azóta lényegében naponta posztol a NER belső életéről. Erre reagált Pócs azzal, hogy Magyar egy idióta, ő csak egy Simicska 2 akar lenni, de szerinte nevetségessé és hiteltelenné vált.

Magyar Péter sem volt rest, válaszolt is a posztra. Mint írta:

Képviselő Úr, ha az Ön eddigi munkásságát valaki megkapargatja és a mélyenszántó gondolatait meghallgatja, akkor elég gyorsan kiderül, hogy ki is a valódi idióta. A Megafonba talán beférne.”

Ezt péntek délelőttig több mint 1,5 ezren lájkolták, jelezve, hogy egyetértenek Magyar Péterrel.

Pócs nem volt rest, hamar visszavágott. Azt írta, hogy:

“Péter: Én hallgatok Rád! NEM FÉLEK!”

Erre azonban már csak 369 reakció érkezett, annak többsége is, egészen pontosan 305, nevetségesnek tartotta Pócs mondatát.

Magyar Péter reagálása zárta le a kettejük között kialakult csörtét:

“… ezt eddig is láttuk. Kérdés, hogy mások is így vannak-e ezzel képviselő úr környezetében.”

Erre újabb 505 lájk érkezett.

Egy hozzászóló szavaival foglaljuk össze a vitát:

“Számomra egyértelmű, hogy kit röhögnek ki tömegesen az emberek és kit lájkolnak tömegesen!! Segítek, az utóbbi, a Péter Magyar!!”

Kapcsolódó cikkek