Pócs János idiótának nevezte Magyar Pétert

Megosztás

Pócs János, a Jászság fideszes országgyűlési képviselője is szükségét érezte, hogy megszólaljon a hirtelen celebbé vált Magyar Péter megnyilvánulásaival kapcsolatban.

A fideszes politikus markáns véleményt fogalmazott meg Varga Judit exminiszter utóbbi időben reflektorfénybe került exférjéről.

A pedofilügyben hozott köztársasági elnöki kegyelem ver mind a mai napig hullámokat a hazai közéletben. A lemondásokat követően megszólalt és folyamatosan posztol a NER belső működéséről Varga Judit igazságügyi exminiszter volt férje. Magyar Péter kendőzetlenül lebbenti fel a fátylat, és közöl érzékenynek tűnő információkat. Nem véletlen, hogy felkapott lett közösségi oldala. 

Személyes és jelenlegi működése természetesen felkeltette a kormányzat és médiájának figyelmét is. Támadják is nagy erőkkel Magyar Pétert.

Most ebbe a pergőtűzbe állt bele Pócs János jászsági képviselő is, aki kendőzetlenül mondta el véleményét a hirtelen jelentős médiaszemélyiséggé vált Magyarról.

Mint írta, sok jobboldali, keresztény, konzervatív ember kérdezi tőle, hogy olvassa-e Magyar Péter írásait, és mit szól hozzá? Pócs azt közölte, hogy igen, olvassa és egyet is ért az írások utolsó mondataival: ,,Ne féljetek!”

Hozzátette, ne féljetek, mert ő csak egy idióta, aki reflektorfényt akart. Ő Simicska 2. akart lenni, de pár nap alatt nevetségessé és hiteltelenné vált.

Magyar Péter egyébként legújabb posztjában bocsánatot kért a bicskei áldozatoktól. Megjegyezte, bár nem neki kéne, hanem azoknak, akik az első büntetőeljárás megindulása után még szükségét érezték kitünteti a főbűnöst és akik hallgatásukkal asszisztáltak ahhoz, hogy még több áldozat legyen és egy fiatalember végül eldobja az életét és akik a kegyelem megadásán ügyködtek, ezzel még egyet rúgva a segítségre szorulókba.

Fotó: Pócs János Facebook

Kapcsolódó cikkek