Borozóban balhézott a tiszaföldvári alpolgármester

Megosztás

Nem akármilyen felvételek kerültek ki Tiszaföldvár kormánypárti alpolgármesteréről, Cseuz Zsoltról és egy helyi, szintén fideszes körökben mozgó vállalkozóról. A történetet a Magyar Jelen írta meg, úgy fogalmaznak, a két férfi részegen balhézott egy földvári borozóban, a vállalkozó ráadásul félmeztelenül volt.

Információik szerint rendőrségi intézkedésre is sor került, valamint úgy tudják, a felvételen látott helyzetet az idézte elő, hogy az alpolgármester és társa több emberbe is belekötött a Barcza borozóban, amiért később kitették őket.

Részegen balhézott Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere

Cseuz Zsolt, Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere és vállalkozó barátja, az ugyancsak fideszes Kiss Ferenc részegen balhéztak egy helyi borozóban 2024. február 24-én este. Őrjöngésükről videó is készült. A képsorokon Cseuz Zsolt kék kabátban, Kiss Ferenc félmeztelenül látható. Részletek: https://magyarjelen.hu/reszegen-balhezott-tiszafoldvar-fideszes-alpolgarmestere-video/

Ez annyira felidegesíthette a két férfit, hogy őrjöngve rázni kezdték a kerítést és közben szidalmazták a bent levőket. A Magyar Jelen kérdésekkel fordult a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz, ugyanis Cseuzt és Kiss Ferencet elvitték a rendőrök, de egyelőre választ nem kaptak.

Fontos hozzátenni, utóbbi már elnézést kért a történtekért a Facebookon „azoktól, akiket megbántottam a viselkedésemmel tegnap a Barcza borozóban”. Az alpolgármester úgy tűnik, nem az a bocsánatért könyörgő típus, ő egyelőre nem kommentálta az esetet.

Kép: Cseuz Zsolt Fb

Kapcsolódó cikkek