Ön készen áll? – időpont érkezett az idei Tiszavirág Fesztiválhoz

Megosztás

Végre megszületett a 2024-es Tiszavirág Fesztivál hivatalos menetrendje, idén június 18. (kedd) és június 22. (szombat) között kapcsolhatunk ki a hétköznapok egysíkú valóságából a változatos zenei programok segítségével, bízva abban, hogy a tavalyról jól ismert Borházak utcája, vagy a kézműves vásár is szerepel majd a részletes programban.

Nem fukarkodik a kifejezésekkel a Tiszavirág Fesztivál szervezői csapata arra vonatkozóan, hogy mire számítsanak az érdeklődők, ha idén nyáron ellátogatnak a Tisza parkba és a Tiszai hajósok terére: kiváló társaságot, andalító muzsikákat és szívmelengető előadásokat ígérnek a közönségnek.

„Remek magyar borok, pálinkák, sörök, lepények, kürtöskalács, Illatozó mangalicacsülök és sok egyéb ínyencség gondoskodik a széles választékról” – írják a Facebookos esemény leírásában.

Attól mindenesetre nem kell tartani, hogy érdeklődés hiányában unalomba fulladna, eddig több, mint háromezer ember jelzett vissza a részvételét illetően valamilyen formában.

Bár a részletes programok, fellépők és menetrend még nem került nyilvánosságra, annyi biztos, hogy a labdarúgó válogatott június 19-i mérkőzését kivetítik, hogy együtt szurkolhasson Szolnok a továbbjutásért. Nem lesz könnyű meccs, a nemzeti tizenegy Németországgal játszik majd este hat órától.

Képek: Tiszavirág Fesztivál Szolnok Fb

Kapcsolódó cikkek