Óriási meglepetésre simán kikapott az Olajbányász Oroszlányban

Megosztás

A második negyed végén még minimális előnyben volt a Szolnok, ám a folytatásban összezuhant és könnyed, 18 pontos győzelmet arattak a hazaiak. Keserű pirula.

Az SZTE-Szedeák elleni hazai győzelmet követően Oroszlányba utazott együttesünk annak érdekében, hogy a válogatott szünet előtt győzelemmel térhessen kisebb pihenőre. Szarvas Gábor csapata a tabella jelenlegi állásáról függetlenül, az MVM-OSE Lions vendégeként sem számíthatott egyszerű mérkőzésre, hiszen az oroszlányiak főként hazai pályán bárki ellen veszélyesen lépnek fel – számolt be róla az Olajofficial.hu.

Eads dudaszós triplájával még minimális előnnyel mehetett szünetre a szolnoki együttes, 50-51.

A pihenőt követően gyors 8-0-val ellépett az OSE, s kicsivel később kialakult a tízpontos különbség is. Ugyan Wiggins és Lukács triplájával lassan ismét meccsbe került csapatunk, ám a sorozatos védekezési hibák miatt a harmadik negyed vége ismét tízpontos oroszlányi előnyt mutatott. A zárófelvonásban ugyan több támadásbeli felállással is próbálkozott Szarvas Gábor, ám a vendéglátóknak mindig volt válasza, s ezért többször kényszerpályára kerültünk támadásban. Az oroszlányiak több mutatóban hasonlóan végeztek, mint a mieink, ám több védőlepattanót szedtek, s talán összességében a kritikus pillanatokban kevesebbet hibáztak, így megszerezték a győzelmet.

Folytatás a válogatott szünetet követően hazai pályán a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét ellen.

Kapcsolódó cikkek