Feltúrják Mezőtúrt, de a mi érdekünkben teszik

Megosztás

Folytatódik az optikai kábeles hálózatfejlesztés a településen, aminek köszönhetően például az internet is stabilabbá, gyorsabbá válik majd a közeljövőben. Ennek azonban a munkálatok során ára van, amit türelmesen meg kell várnunk.

A részletekről Mezőtúr polgármestere számolt be a közösségi médiában. “Folytatódik a Telekom optikai hálózatfejlesztése, ezáltal több kilométer járda felújítása is megvalósul. Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy sikerült elérnünk a Telekomnál, hogy a fejlesztés ütemezése során vegyék előre az oncsai városrészt, hiszen az ott élők már nagyon régóta várják a hálózatfejlesztés megvalósítását.

Jelenleg a Kiss János utcában és a Zrínyi utcában zajlanak a munkálatok, ám a következő hetekben már az Oncsán is elkezdődhet a kivitelezés. Az optikai kábel legtöbb helyen a járda alatt fut át, ezért több kilométer hosszan épül új járda Mezőtúron. A kivitelező feladata továbbá a járdaépítésen túl a tereprendezés is, melyet szintén el fog végezni.

Fontos hangsúlyozni, hogy nem önkormányzati fejlesztésről van szó, ám kollégáim rendszeresen ellenőrzik a munkafolyamatokat és a helyreállítási munkálatokat is” – tette hozzá Szűcs Dániel.

Kapcsolódó cikkek