Szerdán órákon át tilos lesz parkolni az egyik szolnoki utcában, ahol egyébként szabad

Megosztás

Jelentősen megváltozik a közlekedés rendje egy napra Szolnokon, mivel aszfaltjavítási munkálatok miatt megtiltják a parkolást az egyik utcában szerdán.

A részletekről Szolnok város hivatalos oldala számolt be a közösségi médiában. “A Tófenék úton a Dr. Sarkady László utca és a Sólyom utca közötti szakaszon aszfaltjavítási munkálatok miatt tilos lesz a parkolás 2024. február 7. szerdán 8-14 óra között.”

Nemrég a Szol24 is beszámolt arról, milyen állapotban vannak általában véve a szolnoki utak és utcák, különösen a Thököly út. Éppen erről írt egy kissé szarkasztikus megjegyzést Katalin és Attila. “Pedig még igen jó állapotban van… nem úgy a Thököly út Liget útról megközelíthető szakasza, ami lassan már mindennemű közlekedésre alkalmatlan. Itt (sérült) gyerekek százai járnak el naponta. Összetennénk a 2 kezünket ha ott ilyen lenne az út” – írták.

Valóban ezzel is egyet kell értenünk, ugyanakkor értékelnünk kell azt, hogy a városvezetés legalább valamilyen felújítást végez a legalább egy évtizede teljesen elhanyagolt szolnoki utcák burkolatán. Reméljük, lesz folytatás is.

Kapcsolódó cikkek