Már megint veszélyesre sikerült a Képviselő infó Pócs Jánossal

Megosztás

A Jászsági Térségi TV unortodox politikai-közéleti műsorában, a Képviselő infóban minden hónapban vendégül látják a Jászság országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost. Az előző adással ellentétben, amikor Jászapátin disznót vágott a Fidesz apraja-nagyja, most a stúdióban maradtak, de meglepő kérdésekből és annál meglepőbb válaszokból ezúttal sem volt hiány.

A hangulatot már az első percekben megalapozta, amikor a riporter, Erdei Gábor a decemberi forgatásukkal kapcsolatosan felidézte, hogy a böllér azzal köszöntötte, hogy „Gábor, néha úgy pofán vernélek…”, majd Pócs hozzátette, egy böllértől az még kedves, ha csak pofán akarja verni az embert.

Felidézték, hogy egy reprezentatív mérés szerint a magyar felnőttek 44%-a szerint Orbán politikája kirepíti hazánkat az EU-ból. A képviselő erre a 2004-es, az Európai Unióhoz való csatlakozást említette, majd a „hazug baloldalt” és a „komcsikat, „akik hazudnak reggel, délben, este.” Nagy nehezen megszületett a válasz, véleménye szerint nem fogják kitenni Magyarországot az Unióból.

Pócs szerint a gazdaság mindig egy versenyfutás, ezért is történhetett meg, hogy csökkent a jászsági, milliárdos vállalkozók helyezése a Forbes ranglistáján. „Szerintem az a tény, hogy mindenki tegye meg a maga dolgát.”

Feltették neki azt a kérdést is, hogy gondolkodott-e rajta, hogy átveszi a gödöllői Fidesz „új marketingjét”? Történt ugyanis, hogy a gödöllői kormánypárt Facebook oldalát meztelen nők és pornófilmekből kivágott képek lepték el, aminek nyomán feljelentést tettek. A képviselő nem tervezi, hogy ezt a stratégiát bevetik az idei önkormányzati választáson.

A Képviselő infó végén rátértek a jászsági politikára és a helyhatósági választásra is. „Mindig egy kicsivel jobbat. Ha lehet, akkor sokkal jobbat. De minimum egy kicsivel jobbat” – osztotta meg magvas gondolatait arra a kérdésre, hogy politikailag mit vár ettől az évtől.

A teljes videót itt tudja megtekinteni:

KÉPVISELŐ infó (2023.01.17.)

Mit tud a Fidesz, amit az ellenzék nem? Vége a recessziónak, de még sem érezzük? Orbán politikája kirepíti hazánkat az EU-ból? A kormány miért erőlteti a leromlott tömegközlekedést? Politikailag mit vár és mit remél az idei évtől? Meg van már a jászberényi győzelem receptje? Mikor indul be a jászsági kormánypárti kampány?

Kép: Jászsági Térségi TV / pillanatkép

Kapcsolódó cikkek