„Változást akarunk!” – hangzott el Füle István és Györfi Mihály lakossági fórumán

Megosztás

Tegnap, azaz január 18-án lakossági fórumot tartott Dr. Füle István önkormányzati képviselő és Györfi Mihály alpolgármester a Szolnoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. A helyiek határozott véleményt fejeztek ki annak kapcsán, hogy elegük van a Szalay Ferenc polgármester városvezetésének folyamatos ígérgetéséből.

Leginkább a Meder utcai, valamint a Mikszáth Kálmán u. 17 és a Bercsényi u. 32. számú házak lakói adtak hangot elégedetlenségüknek.

 „Olyan problémákat vetettek fel, melyek sok évre visszamenőleg megoldásért kiáltanak! Mára „szinte” élhetetlenné vált mindhárom említett helyszín” – írja a Tegyünk Szolnokért a közösségi oldalán.

A Meder úton mind a mai napig manuálisan tudják csak jelezni a magas vízszintet, bár van, hogy segítséget így sem kapnak. „Kiemelték, kérnék ennek a jelzőrendszernek a működtetését, egyfajta innovatív technológiával megoldani.”

A Mikszáth és a Bercsényi kapcsán elhangzott, hogy a háztömbökbe patkányok költöztek be, a csőszerelvények rettenetes állapotban vannak, rendszeresek a beázások és hajléktalanok lepik el a folyosókat.

Emellett említésre került a Rákóczi út, a Kürt, a Patak, a Mindszenty József bíboros utcák hiányosságai és persze a vasútállomás jelenlegi helyzete.

Szintén a Facebookon írtak róla, hogy a lakosokkal közösen megbeszélt problémákat és gondokat jelzik a hivatalnak és tájékoztatást adnak róluk, valamint megköszönték a résztvevők megtisztelő jelenlétét és bizalmukat.

Képek: Tegyünk Szolnokért Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek