Nem tette zsebre Szalay Ferenc polgármester, amit egy szolnoki lakostól kapott szilveszterkor

Megosztás

Éppen a szolnoki szilveszteri programot promotálta közösségi oldalán Szalay Ferenc polgármester néhány nappal ezelőtt, amikor egy határozott és teljesen jogos kritikával szembesítette egy helyi lakos.

„Boldog Új Évet Kedves Polgármester Úr! Ezzel a videóval szeretném megköszönni egész éves munkáját. A videó a mai napon, Szolnokon, az Őrház és Benedek úti kereszteződésénél készült, évek óta kérjük az önkormányzatot, hogy az út minőségén némi javítást eszközöljenek, de ez nem sikerült. Megközelíthetetlenné váltak a fenti utcában lévő ingatlanok. Üdvözlet a sártengerből!” – írta a felháborodott lakos.

Mivel hozzászólásban érkezett a szóban forgó videó, beágyazni nem tudjuk, de ide kattintva olvasható a polgármester posztja és vele együtt láthatóak a valóban áldatlan állapotok, a kiemelt képünkön szintén.

A videót megtekintve azt kell mondanunk, az új évre vonatkozó jókívánságok valóban egy sártengerből érkeztek, talán Shrek mocsarához lehetne hasonlítani a felvételen mutatkozó helyzetet.

Mindezt tetézi, hogy az önkormányzat tétlenségére a figyelmet felhívó lakos egy másik hozzászólásban állítása szerint egy, a jegyző által írt dokumentumot tett közzé, amiben így fogalmaz:

„Az Őrház utcán és a Benedek utcán (Medárd és Fúró utca közötti szakaszán) a földút egyenletlenségeinek megszüntetése érdekében, a gréderezési (útgyalu) munkálatok megrendelésre kerültek a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.-től, aki a feladatait ütemezetten és az időjárási viszonyok alakulásának függvényében végzi.”

A válasz első olvasatra rendben van, csak a dátum problémás: 2022. 04. 26. Úgy tűnik, ennyi idő sem volt elég, hogy a feladatokat „ütemezetten és az időjárási viszonyok alakulásának függvényében” el tudják végezni.

Kép: Edina Ho/Facebook (pillanatkép a videóból)

Kapcsolódó cikkek