Már megint veszélyesre sikerült a Képviselő infó Pócs Jánossal

A Jászsági Térségi TV unortodox politikai-közéleti műsorában, a Képviselő infóban minden hónapban vendégül látják a Jászság országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost. Az előző adással ellentétben, amikor Jászapátin disznót vágott a Fidesz apraja-nagyja, most a stúdióban maradtak, de meglepő kérdésekből és annál meglepőbb válaszokból ezúttal sem volt hiány.

Tovább olvasom

Állítása szerint minden nap hoz rossz döntéseket Pócs János

Nem akármilyen exkluzív anyaggal jelentkezett az év végére való tekintettel a Jászsági Térségi TV szokásos Képviselő Infó című műsora. A stúdió környezetéből radikálisan kiugorva a Jászság országgyűlési képviselője, Pócs János disznóvágás közben mesélt a „soros disznó” utóhatásairól és a szerinte durvuló jászapáti politikai hangvételről, sőt, még a beosztottjai is elmondták, hogy a politikusnak min kéne szerintük változtatni.

Tovább olvasom

Jászberényi lány nyerte a Jászság hangja tehetségkutatót

A Jászsági Térségi TV szervezésében megvalósuló tehetségkutatóról már a Szol24 is írt. December 3-án, azaz múlt vasárnap tartották a rendezvény döntőjét, ahol a sok kiemelkedő hanggal és művészi érzékkel megáldott jelentkező közül a háromtagú zsűrinek mégis választania kellett egy nyertest, aki a jászberényi Kátai Viktória lett.

Tovább olvasom