Ezek voltak a Szol24 legolvasottabb cikkei 2023 második negyedévében

Megosztás

A Ford-Nissan szalon bezárása, jelentési kötelezettség elutasítása, az újranyitott Hotel Tisza és a szégyenfotók, soros kapcsolás a fizika könyvekben: ezeket a cikkeket olvasták a legtöbben a Szol24-en 2023 második negyedévében!

Újabb szégyenfolttal gyarapodhat Szolnok – bezár a Ford-Nissan szalon – Bezár a Ford-Nissan márkakereskedés Szolnokon, mert nem úgy ment az üzlet, ahogyan azt elvárták volna – írtuk júniusban. Szolnok ezzel tovább bizonyítja gazdasági képességeinek elégtelenségét, a bezárt és kiüresedő szalon újabb szégyenfolttal gyarapítja a megyeszékhely látványosságait. Ezekből pedig már így is bőven van.

Az ismert szolnoki vendéglátós szakember elutasítja a jelentési kötelezettséget – Gaál Zoltán, az ismert vendéglátóipari szakember közösségi oldalán közölte szintén a júniusi hónapban, hogy elutasítja a jelentési kötelezettséget, amit a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) július 1-től szándékozott bevezetni.

Újabb szégyenfotó készült a Hotel Tiszáról – Szolnokon évek óta foglalkoztatja a város népét a Tisza Szálló sorsa, számoltunk be róla májusban. Sokan méltatlannak tartják, ahogy a város egyik szimbóluma jelen állapotában kinéz. Most újabb fotó látott napvilágot a szállóval kapcsolatban. Egyébként a napokban újra kinyitott.

Az új fizika könyvekben látványosan kerülik a “soros kapcsolás” kifejezést egy eddig nem is létezővel – A tankönyvekre bő egy évtizede alapvető ráhatással van a Fidesz-kormány, így annyira nem is meglepő, hogy a “soros” kifejezést még innen is száműznék, miközben a világon semmi köze Soros Györgyhöz. Most beletettek a tananyagba egy eddig egyáltalán nem is létező kifejezést, így a közösségi médiában terjedő hír mégsem annyira álhír.

Kapcsolódó cikkek