Ismét várják a Star Wars-rajongókat a szolnoki RepTárban

Megosztás

Pénteken délután 17 óráig látogatható a Star Fans Day: sétálj a 8 méter halálcsillag folyosó előtt és lépj be a Csillagok Háborúja fantasztikus világába!

Tavalyhoz hasonlóan ismét december 29-én rendezik a szolnoki RepTárban a Csillagok háború-filmsorozat rajongói számára a Star Fans Dayt. Az esemény reggel 9-től már látogatható, egészen este 17 óráig.

A Facebook-esemény leírása alapján számos újdonsággal találkozhatnak az érdeklődők:

“Sétálj a 8 méter halálcsillag folyosó előtt és lépj be a Csillagok Háborúja fantasztikus világába! Találkozz és készíts fotót R2D2-vel, Darth Vaderrel, K2SO droiddal, Boba Fett-tel és a rohamosztagosokkal, a Jedi templomőrökkel, a Sithekkel és még sok más Star Wars és Star Trek szereplővel!

Megelevenedik a Jabba palota egy részlete a befagyasztott Han Soloval. Megtekinthető lesz az életnagyságú Buckalakó, Boba Fett és a Birodalmi lépegető.

Lego kiállításon irányítható űrhajó, Star Wars járművek, figurák és terepasztalok nyújtanak látványos programot a film kedvelőinek. A kicsiket LEGO DUPLO játszóház és rajzolóasztal várja. Különleges maketteket hoz az Apci Makettezők Baráti Kör.

Rohamosztagos sisakkiállítással, sivatagi csapatokra jellemző fegyverarzenállal és NERF céllövészettel érkezik a Sandtrooper Company csapata. Megcsodálható egy rohamosztagos sisak is, amit a Zsivány egyes filmben, Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.

A játékos kedvűeket VR Jedikard várja. Kiderül, mennyire ismered a galaktikus világot! Töltsd ki a Magyar Galaktikus Fan Club kvízjátékát, a legjobbak ajándékban részesülnek! A Kóbortrekkerek tribbli simogatóval, új fegyver replikákkal és arcfestéssel varázsolnak el a Star Trek világába.”

Mint írják, a kiállítás a RepTárba megváltott belépőjeggyel látogatható. Jelmezben érkezőket díjmentes belépéssel ajándékozzák meg.

Minden további részlet ide kattintva.

Kapcsolódó cikkek