Újabb szégyenfotó készült a Hotel Tiszáról

Megosztás

Szolnokon évek óta foglalkoztaja a város népét a Tisza Szálló sorsa. Sokan méltatlannak tartják, ahogy a város egyik szimbóluma jelen állapotában kinéz. Most újabb fotó látott napvilágot a szállóval kapcsolatban.

Mint azt a BlogSzolnok Facebook közölte, “Szolnok egyik legszebb részén, egykor a város jelképének számító Tisza szálló gyógyfürdőjének tetején, a tavaszi napsütésben cipők száradnak, amiket egy távolról érkezett vendégmunkás őriz mobiltelefonozva, aki minden bizonnyal valahol ott lakik, ahol valamikor gyógykezelések zajlottak. A kép címe nyugodtan lehet: Szolnok 2023. Nem a családjától távol dolgozó melóssal és nem is a kimosott cipőkkel van baj. Ha még van baj egyáltalán. Vagy nem velünk van a baj, mert ez baj.”

Megjegyzendő, a hotel legalább működik, nem úgy, mint a patinás Nemzeti Szálló.

A Tiszával kapcsolatban egy közösségi oldal is működik, Mentsük meg a Tisza Szállót! címmel. Ezen az oldalon olyan lózungok olvashatók, mint:

“Mindenki azt várja, hogy a jelenlegi tulajdonos tegye rendbe a város ékkövét, kívül, belül, a szolgáltatásokkal együtt.”

vagy:

” A Tisza Szállónak méltónak kell lennie híres nagy nevéhez. Ehhez nem kell más, mint a jelenlegi tulajdonosának távozása.”

Hogy hogyan gondolja az oldal üzemeltetője ezeket, nem tudni, mindenesetre teljességgel elvárhatatlan, hogy csak úgy ingyen lelép a jelenlegi tulajdonos kizárólag azért, mert sok szolnokinak ez lenne a szíve vágya. Vagy hogy a műemlékjellegű épület felújításába beletol milliárdokat, hogy az épület tessen a szolnokiak ízlésének. Mindennek ára van, ezt leginkább a Fidesz színre lépése óta tudjuk…

Kapcsolódó cikkek