A Sztárban Sztár leszek! döntőjébe jutott a mezőtúri Karapancsev Kristóf

Megosztás

Már többször beszámoltunk róla, hogy megkérdőjelezhetetlen helye van a legjobbak között a TV2 Sztárban sztár leszek! című produkciójában a rendkívül tehetséges mezőtúri fiatalnak, Karapancsev Kristófnak. Októberben szülővárosában tartott közönségtalálkozót, a show-műsor legutóbbi fordulójában pedig kiderült, hogy a döntőbe jutott.

Rengeteg különböző kihívással, legendák pontos és szórakoztató imitálásával kell a zsűri és a nézők szívét elnyernie az egyre inkább fogyatkozó versenyzőknek. A mezőtúri Karapancsev Kristófot sem állították könnyű feladat elé, amikor néhány hete Freddie Mercury bőrébe bújtatták.

A Sztárban Sztár leszek! december 3-i elődöntőjében Tóth Andival duettezett, aki bár hivatalosan visszavonult az énekléstől, de úgy fogalmazott, erre a felkérésre nem tudott nemet mondani. Ő Tina Turnerként, Kristóf Eros Ramazzottiként lépett színpadra tegnap.

Eros Ramazzotti és Tina Turner – pontosabban Karapancsev Kristóf és Tóth Andri

„Már most úgy gondolom, hogy hatalmas élmény volt, hogy részt vehettem a Sztárban Sztár leszek!-ben. Mégis kettős érzéseim vannak, hiszen kicsit szomorú is vagyok, hogy lezárul egy időszak. Ám ez persze valami újnak a kezdete is, és alig várom, miket tartogat még számomra az élet. A műsor ugyanis eddig nem is látott kapukat nyitott ki előttem. Ami a döntőt és a fődíjat illeti, persze csalódott leszek, ha a végén nem az én nevem mondják, de mindent meg fogok tenni a végső győzelemért” – mondta a Borsnak az énekes, akinek egyelőre semmi oka a csalódottságra, ugyanis a közös produkció és az eddigi eredményei által a döntőbe jutott.

Karapancsev Kristóf és Tóth Andi: Cose della vita – 10. adás

Tina Turner és Eros Ramazzotti képében énekelte a csillagokat az égről: Karapancsev Kristóf és Tóth Andi!

A Sztárban sztár leszek! formátumának lényege, hogy innovatív módon keresztezi a tehetségkutatókat és az átváltozó-show elemeit. A műsor lényege, hogy civilek öltöznek be aktuálisan egy-egy hazai, vagy külföldi énekesnek, és mimikájukban, hangszínükben, öltözékükben megpróbálják őket a lehető legteljesebb módon utánozni.

„Hétről hétre azt láthatjuk, hogy bármilyen feladat elé állítja a stáb, illetve a szerkesztőség, azt ügyesen megugorja. Gyakorlatilag a műsor kezdete óta nem tudtak olyan feladatot adni neki, legalábbis ez az én szubjektív véleményem, amit ne tudott volna maximálisan teljesíteni” – árulta el a helyi televíziónak a mezőtúri közönségtalálkozó után a város polgármestere, Szűcs Dániel.

Kép: Máté Krisztián, tv2play.hu

Kapcsolódó cikkek