Gyerekeket használt biodíszletnek a mezőtúri fideszes polgármester a fenyődíszítéshez

Megosztás

Olyan szinten gusztustalan a fideszes nyomulás minden téren ma Magyarországon, mintha 1961-et írnánk, ehhez még a MSZMP vezetői is megnyalnák mind a 10 ujjukat. Példa rá több mezőtúri eset, ahol a polgármester úgy kommuniklál, mintha nem is lenne ellenzék.

Márpedig van ellenzék Mezőtúron, nem is jelentéktelen, jelentős erőt képviselnek például az önkormányzatban is. Ennek ellenére legutóbb egy helyi kórházi fejlesztés kapcsán nézték levegőnek őket, holott az ő segítségükkel is valósulhatott meg a fontos eszközbeszerzés.

Most pedig a városházán felállított karácsonyfa díszítéséhez járult egyedül hozzá a polgármester. Talán, lévén szó városházi karácsonyfáról, akár meg is hívhatta volna a testületi tagokat, a hivatali dolgozókat is a díszítéshez, de a városvezető valamiért úgy gondolta, gyerekeket használ biodíszletül az eseményhez.

Az egészben a legbizarabb az lehet, hogy a gyerekek a díszítést követően meghitt karácsonyi műsorral varázsoltak ünnepi hangulatot: a fotók tanúsága szerint egyedül a polgármesternek és az alpolgármesternek.

Nyitóképünk címe ez is lehetne: a polgármester mindenki felett

Forrás: Szűcs Dániel Facebook

Kapcsolódó cikkek