Továbbra is háborognak, hogy éjszakába nyúlóan ment a munka az új Aldi környékén

Megosztás

Egy szolnoki lakos felháborodva osztotta meg a Facebookon egy videóval együtt, hogy éjszaka aszfaltozák az Aldi parkolóját, ami rengeteg embert zavar. „Nem tudom, hogy ki volt az a „jóindulatú”, aki engedélyt adott az Aldi parkoló éjszakai aszfaltozására. Most éjjel 3 óra van, és mindig dolgoznak, megzavarva több ezer ember éjszakai nyugalmát” – írta a Mi folyik Szolnokon? csoportba.

Természetesen nem reprezentatív, mindenesetre a kommentszekció egyöntetűen kiállt az új Aldi és az éjszaka során dolgozó munkások mellett. Valaki szerint egyszerűen csak „nem kell hisztizni”, míg más azt írta, ők szintén a környéken laknak, de tudtak aludni és nem vettek észre semmit.

„Ha már nem tud aludni vigyen le nekik egy fazék meleg teát. Biztos örülnek neki. Az ön lelkének is jót tesz. Biztos jobban szeretnének ők is a családjukkal lenni” – írta egy hozzászóló.

Nem tudom ,hogy ki volt az a “jóindulatú “,aki engedélyt adott az Aldi parkoló éjszakai aszfaltozására,Most éjjel 3 óra van, és még mindig… | By Edit | Facebook

Nem tudom ,hogy ki volt az a “jóindulatú “,aki engedélyt adott az Aldi parkoló éjszakai aszfaltozására,Most éjjel 3 óra van, és még mindig…

Fontos hozzátenni, illetve már írtunk róla, hogy a kivitelezőknek nagyon kell sietniük, ha tartani akarják magukat a december 7-re kijelölt átadási dátumhoz, ráadásul nem most először szólal fel környékbeli lakó azzal kapcsolatban, hogy éjszakába nyúlóan zúgtak a gépek.

Kiderült azonban, hogy az éjszakai munkavégzésre még engedélyük sem volt, a hivatal felszólította a kivitelezőt az engedély nélküli munkavégzés beszüntetésére.

A Domus helyen épülő új Aldi elkészültét már nagyon sokan várják, de rendre felbukkannak negatív hangok is.

Kapcsolódó cikkek