Kitűzték a szolnoki új Aldi nyitási időpontját

Megosztás

Ha békák esnek is az égből hópelyhek helyett, akkor is kinyit az új Aldi a szolnoki belvárosban. A nyitási időpont végérvényessé vált ugyanis!

Bár még szemmel láthatóan is bőven van munka a szolnoki belvárosi Aldi építésén, berendezésén, már megjelent, hogy mikor nyit ki az üzlet.

A nyitási időpont december 7-e, csütörtök.

Éppen most írtunk róla, hogy a környékbelieknek már kezd elegük lenni az építkezésből, mert egyebek mellett nem tudnak parkolni saját lakókörnyezetükben. Úgy tűnik, az átadással ez a bosszúság is elillanhat.

Egy üzlet megnyitását régóta szorgalmazták a környékbeliek, főleg az idősek, akiknek nehezére esett elfáradni a közeli piacra vagy üzletekbe. Azzal, hogy az épületben a CBA bezárt, régóta óhajtott vágya teljesülhet a közeli lakóknak: újra lesz vásárlási lehetőségük szomszédságukban.

Az építkezésen lázasan dolgoztak, mind kint és bent. Egy munkás kérdésünkre, miszerint elkészülnek-e jövő csütörtökre, magabiztosan rávágta, hogy igen, míg egy másik már kissé bizonytalan volt benne, de hozzátette, ha törik, ha szakad, nyitásnak lenni kell. Mint megtudtuk, az árufeltöltés lényegében megvalósult, már csak kisebb simitások vannak hátra a beltérben. A lényeg a kültér, ott még van mit csinálni ebben a pocsék időben.

Nyitás december 7, csütörtök 7 óra
A nyitásig bőven van még munka…
…de reményteli, hogy nagyon sokan dolgoznak a nyitás akadálymentes megnyitásán
Már kiplakátolták a nyitás időpontját

Kapcsolódó cikkek