Mezőtúron tartott közönségtalálkozót a Sztárban Sztár leszek! híressége

Megosztás

Néhány héttel ezelőtt a Szol24 is beszámolt róla, hogy sikert sikerre halmoz a TVS Sztárban sztár leszek! című műsorában a mezőtúri Karapancsev Kristóf. A tehetséges fiatalember november 21-én, azaz tegnap délután egy közönségtalálkozó keretében dalokkal és történetekkel várta a Szabadság Mozi- és Színházterembe a neki rendületlenül szurkoló helyieket.

Az előző heti műsor első fellépője Karapancsev Kristóf volt, aki ezúttal egy borzasztóan nehéz feladatot kapott, Freddie Mercury bőrébe kellett bújnia. A zsűrinek olyannyira elnyerte a tetszését az előadás, hogy az idei évadban minden versenytársát lekörözve, nyolc élő adás után elsőként kapta meg a maximálisan adható 30 pontot.

Karapancsev Kristóf: Living on My Own – 8. adás

Karapancsev Kristóf, mint Freddie Mercury szántotta fel a színpadot a 8. élő show-ban.

A város polgármesterének, Szűcs Dánielnek a rendezvényről feltöltött képei alapján elmondható, valóban egy emlékezetes estében részesülhettek azok, akik személyesen vettek részt a közönségtalálkozón.

„Nagyon jó volt a hangulat Karapancsev Kristóf mezőtúri közönségtalálkozóján. Büszkék vagyunk Rád és továbbra is számíthatsz Ránk, mezőtúriakra! Hajrá Kristóf! Hajrá Mezőtúr!” – írta közösségi oldalán Szűcs.

A Sztárban sztár leszek! formátumának lényege, hogy innovatív módon keresztezi a tehetségkutatókat és az átváltozó-show elemeit. A műsor lényege, hogy civilek öltöznek be aktuálisan egy-egy hazai, vagy külföldi énekesnek, és mimikájukban, hangszínükben, öltözékükben megpróbálják őket a lehető legteljesebb módon utánozni.

A TV2 új sztárja komolyzenészként diplomázott Németországban, majd tanulmányai elvégzése után hazatért. Tisztában van vele, hogy Magyarországról nagyon nehéz nemzetközi zenei karriert felépíteni, de lelkes és optimista. Annyi biztos, Mezőtúr valóban büszke rá.

Kép: allevents.in

Kapcsolódó cikkek