Döbbenetes, egy másodperc alatt két Ferrarit törtek rommá egy kanyarban – videó

Megosztás

A lassú kanyarban mindkét sofőr a kelleténél sokkal gyorsabban érkezett meg, vélhetően hiányzott a helyismeretük. Így mindketten nagyon látványosan darabokra törték drága autójukat, félig bezuhanva egy magánház kerítésébe és udvarába. Nem éppen megszokott képsorok.

Nem a Hazard megye lordjai sorozat egy jelenetét látjuk az alábbi videón, azt ugyanis egy családi ház térfigyelő kamerája rögzítette az olaszországi Osimo településen, Marche tartományban szombaton dél körül – adta hírül a Hvg.

A felvételen egy békés városszéli utacska látható, ahol jól láthatóan nagyjából 30 km/h sebességgel közlekednek a helyiek, a két jobb szélén látható kanyart pedig még ennél is lassabban veszik be.

Egészen addig, amíg nem érkezik meg egy piros Ferrari, amely nem tudja bevenni a kanyart, az út szél padkán ugrat egyet. Pontosan ugyanezt a piruettet hajtja végre a nyomában érkező kék Ferrari, mintha csak ösztönből követné a piros autót. Mindkét kocsi a családi ház fém, illetve kő kerítésének csapódik.

Lo schianto in diretta di due Ferrari a Osimo

Il drammatico schianto in diretta delle due Ferrari contro il muro di un’abitazione a Osimo

A balesetnek két könnyű sérültje van, a kék autó ráadásul ki is égett. Az autókat egy holland és egy belga állampolgár vezette – írja a Corriere Adriatico. Nemrég Magyarországon is feltűnt két méregdrága Ferrari, amiről részletesebben is olvashattunk.

Kapcsolódó cikkek