Örömhír a mezőtúriaknak: jövőre újra megrendezik az East Festet

Megosztás

Szűcs Dániel polgármester jelentette be, hogy 2024 áprilisában ismét megrendezik az idén elmaradt eseményt.

Jó hírt közölt nemrég a közösségi oldalán Szűcs Dániel, Mezőtúr polgármestere: jövőre tavasszal ismét megrendezik a népszerű East Festet.

A fesztivált 2012 óta rendezték meg Mezőtúron, s a koronavírus-járvány miatti két év kényszerpihenő után tavaly visszatért az esemény. Mint azonban arról 2023 februárjában beszámoltunk, többhetes egyeztetést és mérlegelést követően szomorú, ám racionális döntést hozott az East Fest szervezőcsapata, az idei rendezvényt nem tudják megvalósítani – erről bővebben itt írtunk.

Viszont 2024-ben ismét visszatér az East Fest, s immár a dátum is ismert: április 17-től 20-ig rendezik meg a fesztivált.

“A háttérben már régóta mentek a tárgyalások arról, hogy mit hozhat a jövő, több alkalommal is egyeztettünk Soós Péter ügyvezető úrral és minden alkalommal biztosítottam arról, a város továbbra is a rendezvény mögött áll, amiben tudjuk, segítjük a fesztivált” – fogalmazott a polgármester.

“Örülök, hogy a jó hír most már hivatalos! Meggyőződésem, hogy nagyon nagy szüksége van erre a fesztiválra városunknak és mindenben támogatni fogjuk a jövőben is!” – írta Szűcs Dániel az alábbi posztban:

Kapcsolódó cikkek