Azonnali egyeztetést kezdeményezett a polgármester a Volánbusszal az új szolnoki menetrend miatt

Megosztás

Komoly felháborodást váltott ki a november elején életbe lépett új menetrend az utasok körében, erre reagál most Szalay Ferenc.

“Szolnok új buszmenetrendjével kapcsolatban, a lakossági jelzések alapján azonnali egyeztetést kezdeményeztem a Volánbusz Zrt. illetékeseivel” – jelentette be péntek késő délelőtt a Facebook-oldalán Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere.

Mint arról korábban beszámoltunk, társadalmi egyeztetést követően új autóbusz-hálózat és menetrend lépett életbe a megyeszékhely közösségi közlekedésében november első napjától. Az utasok szerint azonban végeláthatatlan káosz az új szolnoki buszmenetrend – a véleményekről ebben a cikkben írtunk bővebben.

A kialakult helyzettel kapcsolatban nemrég a Szolnoki Többség is sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondták: a problémák nem most keletkeztek. Dr. Füle István frakcióvezető szerint ugyanis a város gyakorlatilag 2017 óta nem fizet a Volánnak a szolgáltatásért. Így aztán nem véletlen, hogy komolyabb követeléssel sem állhat elő a város a szolgáltató felé.

Kapcsolódó cikkek