A látvány egyszerre a szolnoki városvezetés és a lakók szégyene?

Megosztás

Erős a szolnoki lakosok gyanúja, hogy nem működnek éppen tökéletesen a város rendszerei, beleértve a hulladékkezelést és -elszállítást is. Ugyanakkor a rengeteg PET-palack a lakosság, de leginkább az emberiség szégyene is. Javulni fog a helyzet, ha visszaválthatóvá válik?

“Talán csinálni kellene valamit”, ahogy a Macskafogóban is elhangzik. Sokakat zavar a rengeteg szemét Szolnokon, de az egész város rendszereinek működésével nagyon nincsenek kibékülve. A hulladékról készült képek egyetlen pozitívumot azért hordoznak, hogy a lakosok legalább nem csak úgy szétdobálták a szemetüket, hanem a teljesen tele levő kuka mellé kezdték gyűjteni, ami már nem fért bele.

M. Laura csak a “csodálatos” jelzővel tudta illetni a közösségi médiában, amit láthatott a szolnoki lakótelepen.

A szolnoki városvezetés tehet erről a problémáról? “Nem az egyetlen. Okolhatók az emberek is, de a legfőbb bűnös az a rendszer ami képtelen egy feladatot megoldani. Tud valaki olyan példát mondani amiben eredményt tud felmutatni a mostani vezetés?” – kérdezi Mátyás. “Igen. A teljesen felesleges, pénznyelő látványberuházások” – jött a válasz.

“Hamarosan verekedni fognak érte az emberek, ha 50 Ft lesz darabja a flakonoknak” – tekintett előre Norbert. “De még nem annyi, úgyhogy sűrűbben kellene üríteni őket” – tette hozzá Julianna.

Nekünk mi a véleményünk a helyzetről?

Kapcsolódó cikkek