Kállai Mária ünnepélyes keretek között átadott két padot

Megosztás

Biodíszletnek ismét ott volt egy seregnyi gyermek is, ahogy azt az ehhez hasonló, kormánypárti átadókon már megszokhattuk. A zagyvarékasi polgármesteren kívül még Lezsák Sándort is vendégül látták az eseményen.

Nagy segítség ez a magyar családoknak, szokták mondani, Kállai szerint viszont ennek köszönhetően lesz jelenünk és jövőnk is. Rendkívüli jelentőségű ez a két pad, legalábbis a fideszes politikusok szerint.

Hadházy Ákos saját közösségi oldalán tette közzé a részleteket.

“KETTŐ (2) PADOT ADOTT ÁT az országgyűlés alelnöke (Lezsák Sándor), a körzet fideszes országgyűlési képviselője (a neve Kállai Mária) és Zagyvarékas polgármestere. nevet is adtak a padoknak, az egyiket Móricz Zsigmondról, a másikat Serfőző Simon zagyvarékasi születésű költőről nevezték el. Utóbbi -a képek tanulsága szerint- egy üveg bort is kapott ajándékba.

A képviselőnő posztja szerint azért jók ezek a padok, mert akkor majd a Zagyvarékasra érkező turisták azokon olvashatnak Móricz és Serfőző köteteket az unokáiknak, “és akkor nem csak jelenünk, hanem jövőnk is lesz’. A padot a helyi plébános meg is szentelte és a gyermekek vidám serege emelte a rendezvény fényét.

A fideszes hülyeségvonaton tehát nincsen fék. Az EU-s támogatások befagyása után iszonyúan ki vannak éhezve a szalagátvágásokra . Azt hittem, Navracsics zebraátadása után már nincs mit mutatni ebben a témában, de de” – elemezte a helyzetet Hadházy.

Íme néhány kép az eseményről.

Kapcsolódó cikkek