Elhanyagolt, életveszélyes játszótér Szolnokon – vajon az egyetlen?

Megosztás

A helyi lakosság több tagja is elképedve tapasztalja, mennyire nem törődik a városvezetés a gyermekek egészségével, biztonságával. Ezen a játszótéren pedig hatványozottan jelentkeznek a problémák. De sejtjük, a brüsszeli szankciók és a háború az okok.

Egy felháborodott és egyben elkeseredett szolnoki hölgy bejegyzése, képekkel alátámasztva az egyik helyi csoportban.

“Sziasztok, én igaz nem hallottam, hanem láttam tapasztaltam Szolnokon a Mester úti játszótéren. Teljesen elképedve néztem, hogy egy játszóteret, amely 100-lakó rendelkezésére áll elvileg. Nem csupán el van hanyagolva de életveszélyes is. Korhadt, széteső fajátékok, kiálló szögek a játékokból, félig rögzített gyerek hinta, félig kidőlt omladozó kerítés, mely szintén éles, kiálló fa elemekkel rendelkezik.

Kérdezem én a város vezetéstől, hogy ők kihoznák-e ide gyermekeiket, mert szívesen látom őket. Felháborító, esetleg megvárják, hogy megsérül, ne adj isten meghal itt egy gyermek? Legalább akkor lenne lebontva!” – írta Anasztázia.

A szolnokiak valóban csak ennyit érdemelnek?

Nem szabad elítélnünk a Fidesz-kormányt és a fideszes városvezetést, hiszen ők csak asszisztálnak Orbán Viktor utasításaihoz. A Vodafone, vagy a Liszt Ferenc repülőtér felvásárlása jóval fontosabb, mint a szolnoki gyermekek egészsége, nem beszélve a csodaszép eszéki stadion felépítéséről magyarországi közpénzből.

Kapcsolódó cikkek