Mi folyik Szolnokon? – A Klubrádió megkérdezte, a Szol24 elmondta

Megosztás

A Tisza-Zagyva torkolata egy évek óta húzódó, turistacsalogató látványnak szánt beruházás áldozatává vált. A szolnokiaknak nagyon is megfelelt az évszázadok óta érintetlen természet, bátran mondhatjuk, hogy a megyeszékhely egyik legikonikusabb helyszíne volt a két folyó találkozásának istenadta szépsége.

A helyiek nem kérték a zöld terület beépítését, így az új vár sem nyerte el mindenki tetszését. Éjjel-nappal gurulnak a munkagépek, de mikor lesz vége ennek a kéretlen építkezésnek? És mikor lesz végre egy épkézláb strandja a “vizek városának”?

A Szol24 munkatársa a Klubrádió Azt beszélik című műsorának március 31-i adásában a két nagy port kavart beruházásról beszélgetett Józsa Márta műsorvezetővel. Az adás felvétele itt visszahallgatható:

Elhúzódó beruházások Szolnokon – Klubrádió

Szolnoknak évek óta nincs egyetlen épkézláb strandja sem, cserébe kiöntik betonnal a város legszebb zöldterületét. A Klubrádió Azt beszélik című műsorának március 31-i adásában beszélgetett a műsorvezető Józsa Márta és Czapkó Dorottya, a Szol24 újságírója.

Kapcsolódó cikkek