Ismét látogatási tilalom van a jászberényi kórházban – az ápolók sem örülnek?

Megosztás

A jászberényi Szent Erzsébet Kórház a járványügyi mutatókat figyelembe véve szeptember 13-tól látogatási tilalmat rendelt el a Krónikus Belgyógyászati Osztályon – olvasható az egészségügyi intézmény oldalán. Ez alól kizárólag a kegyeleti okok képeznek kivételt.

A tájékoztatás alatt néhány érdekes hozzászólás is olvasható. Sokak szerint ezzel az ott dolgozó ápolók is veszítenek ezzel a döntéssel, hiszen a látogatók sokat tudnak segíteni a betegek ellátásában, mosdatásában:

“Nagyon jó, legalább az elesett betegeket a hozzátartozónak megint nem lesz lehetősége rendbe tenni, és ezzel segíteni a nővérek munkáját, akik amúgy is kevesen vannak, így biztos, hogy esélye sem lesz a betegnek, hogy a kedve jobb legyen.

Már hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy a Hetényi Géza Kórház is súlyos munkaerőhiánnyal küzd, ezért idén júliusban szüneteltetni kellett a gyermekintenzív ellátást. És hogy erre mi a fideszes városvezetés válasza? A Tószegi út–Hetényi Géza Kórház csomópontjának átépítése, új forgalmi sávok létrehozása…

Kapcsolódó cikkek