Ilyen költségekkel jár Szolnoknak az óriáskerék és a dodzsem

Az előző évekhez hasonlóan ismét pazar kilátásban részesülhetnek azok a vállalkozó kedvű szolnokiak, akik a Baross út és a Budai Nagy Antal utca menti területen az adventi forgatagban egy kis forralt bor és más finomságok mellett óriáskerekezni szeretnének, sőt, a tériszonyosoknak sem kell aggódniuk, akik nyugodt szívvel szavazhatnak inkább a dodzsemre. Emailben érdeklődtünk Szalay Ferenc polgármestertől a költségekről.

Tovább olvasom

Hamarosan ismét forog az óriáskerék Szolnokon

Szalay Ferenc polgármester a közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot, hogy az előző évek gyakorlatához hasonlóan ismét érkezik a Szolnok Eye, vagyis az óriáskerék a Pelikán parkolója mellé. Ha minden jól megy, egy hét múlva már használatba lehet venni a pazar kilátást és romantikus hangulatot nyújtó óriáskereket.

Tovább olvasom

Épül és péntekre el is készül a “Szolnok Eye”

Szép magasságokba visz fel a városban felállítandó óriáskerék, reméljük, az időjárás is kedvezően alakul. Péntektől újabb látványelemmel gazdagodik a szolnoki karácsonyi falu. Már építik a Pelikán- parkolóban azt a harminc méteres óriáskereket, amely januárig biztosan felvisz a magasba- és biztonsággal le is hoz onnan bárkit. A brit főváros egyik nevezetessége a London Eye nevű óriáskerék. Ez ugyan kicsit kisebb. Annyival, mint amennyivel London nagyobb Szolnoknál. Ha összeszerelik, harminc méteres óriáskerékké válik a szerkezet. A szerkezetet idén gyártották Szlovákiában, Szolnokra Budapestről érkezett. A megyeszékhely a harmadik magyarországi állomása. Szolnok jelen állás szerint legnagyobb óriáskereke…

Tovább olvasom