Végzetes tűz keletkezett egy kunszentmártoni családi házban

Megosztás

Tragikus kimenetelű tűz keletkezett egy kunszentmártoni családi házban. A tűzoltókat vasárnap hajnalban értesítették, hogy lángok csaptak fel a kunszentmártoni bercsényi utcában egy családi házban. A tűzoltók két járművel vonultak a helyszínre.

Egy 50 négyzetméteres családi házban keletkezett tűz, amelyhez vasárnap hajnalban vonultak ki két járművel a tűzoltók.  A tűzoltók a lángokat fél óra alatt megfékezték, az épületből két gázpalackot kivittek, de a tragédiát így sem sikerült megakadályozniuk.

A lakás átvizsgálása során észlelték, hogy a tűz miatt a hálószobában a födém leszakadt, majd a lakásban élő középkorú férfi megégett holttestét is megtalálták a a romok átvizsgálását követően. A tűz pontos okát még nem tudni, azt majd a tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

A fűtési szezonban több lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, mivel a hideg időben az emberek többet tartózkodnak otthon. Az elektromos eszközök használata, a főzés és a fűtés is tűzhöz vezethet, ha nem vagyunk elég körültekintőek. A tragédiák és nagyobb tüzek megelőzése érdekében a legjobb megoldás, ha beszerzünk egy füstérzékelőt, amely a tűz keletkezésekor azonnal jelez, így még van időnk cselekedni.

Néhány nappal ezelőtt egy szolnoki lakás is kigyulladt, ott szerencsére nem történt tragédia, mert senki nem lakott az épületben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek