Szerdán kezdődik a keleti régió hatalmas bulija, az East Fest

Megosztás

2012 óta, azaz több, mint tíz éve rendezték meg először Mezőtúron a keleti régió egyik nagyszabású fesztiválját, az East Fest-et. Július 17-én, azaz holnap kezdődik az idei szezon, a szervezők pedig ígéretük szerint szeretettel várnak mindenkit egy hamisítatlan fesztiválozós nyaralásra.

Pozitív trend, hogy az országosan ismert, elsősorban Pest megye-központú többnapos rendezvények, fesztiválok szervezése egyre inkább hagyománnyá alakul a vidéki városokban is. Az East Fest számos színpadon, a legkülönfélébb előadókkal várja Jász-Nagykun-Szolnok megyéből és az egész országból az érdeklődőket.

Tavaly egyébként elmaradt, amit valószínűleg most dupla erőbedobással próbálnak pótolni a szervezők. „A szervezés kései kezdése már nagymértékben veszélyeztette volna a rendezvény nívóját. Mi pedig nem kívántunk felelőtlenül ígérgetni sem nektek, sem pedig a támogatóinknak, és a rendezvény színvonalából sem kívántunk tapodtat sem engedni” – írta a csapat tavaly februárban.

Idén ettől már nem kell tartani: az első turnusban a nagyszínpadon Bruno x Spacc nyitja meg a napot, majd a Hooligans, Krúbi és a Valmar érkezik. Másnap este hattól Sziámi AndFriends zenél, őket követi T. Danny, Majka és Dzsúdló. Pénteken Fish! lesz, valamint Byealex és a Bagossy Brothers Company, majd éjfél előtt nem sokkal Steve Aoki lép színpadra. Az utolsó napon, 20-án Esti Kornél nyitja a koncertek sorát, aztán a Road, a Tankcsapda és Halott Pénz következik.

Ez természetesen csak a nagyszínpadi felhozatal, íme a teljes programtábla:

Napijegyeket, bérletet ide kattintva lehet vásárolni.

Képek: eastfest.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek