Súlyos baleset közúton Tiszafürednél és a vasúti átkelőnél is

Megosztás

Két gépkocsi ütközött össze a 34-es főúton, közben a megyehatártól kissé arrébb egy motorvonat csapódott egy szabálytalanul elé hajtó járműbe a vasúti átkelőnél. Érthetetlen, hogy az Audi sofőrje hogy nem vette észre az érkező vonatot.

A pénteki nap is balesetektől terhelt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint karambolozott egy nyergesvontató és egy személyautó a 34-es főúton, Tiszafüred és Tiszaigar között. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit, amelyből mindenki ki tudott szállni. A helyszínen voltak a mentők is. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták. (Kép: Tiszafüred Időjárás)

Ennél nagyobb csattanás történt Tiszavasvári közelében, amikor is felelőtlenül a sínekre hajtott egy gépkocsi sofőrje, az éppen akkor odaérő vonat pedig telibe kapta. A képeket látva óriási szerencse, hogy a jobb első és a jobb hátsó ülésen senki nem utazott, mert könnyen halálos kimenetelű lehetett volna az ütközés.

A hivatalos közlés szerint 2024. október 18-án a reggeli órákban Tiszalök és Kisfástanya között a vasúti átjáróban ütközött egy személygépkocsi és egy motorvonat. A szerelvény kb. 100 m hosszan tolta maga előtt a gépjárművet. Az autóban egyedül utazó vezetőt a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A tiszavasvári tűzoltók legénysége a személygépkocsi áramtalanítását végezte el, majd a helyszínelés után megszüntette a forgalmi akadályt.

Forrás: Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltóság

A képeken látható, milyen nagy volt a becsapódás, a sofőr nagy szerencséjére nem a vezető oldalán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek