MÁV: Pótlóbuszos utazásra számítsunk Jászberény és Hatvan között

Megosztás

2024. szeptember 21-től 23-ig Hatvan – Jászberény állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Hatvan – Szolnok vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint, valamennyi vonat helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A MÁV kiemeli, hogy a vonatpótló autóbuszok megállási helyei jelentősen eltérnek a közforgalmú vasúti menetrendtől Jászfényszarun, ahol a vasútállomás bejárati út autóbusz megállóhelyen és Pusztamonostoron, ahol pedig a községháza autóbusz megállóhelyen állnak meg az autóbuszok.

Mind a hosszabb közúti autóbuszos menettartam, mind a Budapest–Miskolc–Sátoraljaújhely vasútvonalon IX.2–X.18-ig Emőd–Miskolc állomások között végzett pályafelújítási munkák miatt a hatvani és szolnoki indulási, csatlakozási-átszállási lehetőségek jelentősen módosulnak.

Arra kérnek mindenkit, hogy az érintett napok ideje alatt mindenki előzetesen tájékozódjon: a vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és ezen az oldalon.

Képek: mavcsoport.hu, Hatvani Hírlap

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek