Dílert fogtak a jászberényi rendőrök

Megosztás

Újabb díler vesztette el munkáját a jászságban, a jászberényi rendőröknek köszönhetően. A férfi lakáson több mint 50 gramm drogot és fél millió forintot foglaltak le.

A jászberényi rendőrök alapos nyomozást követően, a beszerzett információk alapján jutottak el a jászkiséri férfihoz, aki több különböző drogot is árult.

A rendőrség augusztus 31-én végzett házkutatást a 33 éves férfi lakásán. Ennek során összesen 53 gramm rögös, fehér port és több mint félmillió forintot foglaltak le. A gyanú szerint a férfi krekk és kristály fantázianevű drogot árult a helyi lakosoknak 7000 forint/gramm áron. Ebből adódóan a lefoglalt illegális szerek értéke 370 ezer forint körülre tehető.

A férfit előállították és őrizetbe vették új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt, továbbá indítványozták a gyanúsított letartóztatását.

Május végén, szintén a jászságban egy összehangolt akció keretében három férfire csaptak le a rendőrök, akik új pszichoaktív anyagot árultak a helybeli és környékbeli lakosoknak.

Július végén pedig arról számoltunk be, hogy egy tieszaburai férfi még a bűnügyi felügyelete alatt is dílerkedett, erről itt olvashat részletesen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek