Mentőhelikopter érkezett a balesetet szenvedett gépkocsivezetőért Kisújszálláshoz – FOTÓKKAL, FRISSÍTVE

Megosztás

FRISSÍTÉS:

Ahogy arról beszámoltunk személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma reggel 7 óra körül, Kisújszállás külterületén, a 4-es számú főúton. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kocsolai lakos közlekedett tehergépkocsival a 4-es számú főúton, Budapest irányából Debrecen felé. Haladása során eddig tisztázatlan okból áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba ahol félfrontálisan összeütközött a szemből szabályosan közlekedő vontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel. A baleset következtében a tehergépkocsi sofőrje és utasa megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. 

A rendőrség 1 órakor közölte, hogy a helyszínen a szemle és a műszaki mentés befejeződött, így a közlekedők ismételten szabadon használhatják az adott útszakasz mindkét forgalmi sávját.


Korábban:

Súlyos közúti balesethez riasztották a kisújszállási önkormánnyzati tűzoltókat a 4. számú főút 147. kilométerszelvényéhez ma reggel. Egy kistehergépkocsi és egy kamion ütközött, melynek következtében a kisteherautó vezetője kizuhant a járműből. Az egység azonnal a súlyosan sérült gépkocsivezetőt látta el a mentők kiérkezéséig.

A járműveket áramtalanították. Az eset helyszínén teljes útzár volt – a forgalmat Kisújszállás felé elterelték. A balesetbenketten sérültek meg , az egyiket mentőhelikopter, míg a másikat – aki könnyebben sérült meg – mentőautó vitte kórházba.

Beavatkozó egységek: Kisújszállás/1, Karcag/1

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy összeütközött egy kukoricát szállító nyerges vontató, valamint egy rakomány nélküli kisteherautó hétfő reggel a 4-es számú főúton, Kisújszállás külterületén. Előbbi járműben egy, utóbbiban pedig két ember utazott, a kisteherautó az út menti árokban állt meg. A karcagi hivatásos és a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a gépkocsikat áramtalanították.

A baleset helyszíne
Felismerhetelenné vált a jármű
A vezető kizuhant, a tűzoltók látták el a mentők kiérkezéséig
A kamion bal oldalának ütközött a furgon

Forrás és fotók: kisújszállási önkormányzati tűzoltóság és Karcag HTP

Kapcsolódó cikkek