Kunszentmártoni dílert kaptak el

Megosztás

A nyomozók sikeresen elfogtak és őrizetbe vettek egy kunszentmártoni férfit, aki kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható. Két másik személy ellen, akik drogfogyasztók lehetnek, szintén eljárás indult.

A vádak szerint egy 42 éves férfi több mint egy éve forgalmazott egy fehér, kristályos anyagot, amely kábítószernek minősül, és tiszta hatóanyag-tartalma a törvényben meghatározott csekély mennyiség hússzorosát is meghaladta – erről írt a rendőrség.

Az alapos nyomozás eredményeként a rendőrök július 2-án csaptak le a férfi lakására, ahol drogbizniszhez szükséges eszközöket, készpénzt és kábítószergyanús anyagokat találtak. A férfit kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, valamint javasolták letartóztatását.

Emellett a rendőrök előállítottak egy 48 éves férfit és egy 28 éves nőt, akik egyébként helyi lakosok. Őket kábítószer birtoklásának vétségével gyanúsítják, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az eljárás velük szemben szabadlábon hagyásuk mellett folytatódik.

Kép: police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek