Ruhák alatt bujkált a rendőrök elől a tiszaburai tolvaj

Megosztás

„Bújócska” – ezzel a címmel osztott meg információkat a kissé ötlettelenül bujkáló tiszaburai tolvajról és annak előzetes munkásságáról a police.hu. A 24 éves tiszaburai lakos talán azt gondolhatta, biztos menedéket talál a ruhák alatt Kunhegyesi Rendőrőrs szolgálatos állománya elől.

A rendőrség közleménye szerint a férfi június 24-én hajnalban ment be az egyik helyi ivóba, ahonnan 22 ezer forintot zsákmányolt. Nem járt teljes sikerrel, mert a tulajdonos észrevette, így menekülnie kelllett a kocsmából. 

A bejelentést követően a lakcíméről állították elő a rendőrök a fiatal férfit, akit többrendbeli lopás miatt hallgattak ki. Hamarosan aztán kiderült, hogy a fiatal tolvaj szép bűnlajstrommal rendelkezik: kilenc vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsították meg, amit kizárólag tiszaburai sértettek sérelmére követett el május 24. és június 24. között.

Csaptelep, kozmetikum, hűtőszekrény-kompresszor, zuhanytálca: nem igazán számított neki, hogy mit visz, csak vigye. A férfi végül beismerő vallomást tett, a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Kép: police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek