Az Alföld veszélyes hely: összeverekedett két fideszes politikus – videó

Megosztás

A két kormánypárti politikus egy kocsmában esett egymásnak, amit a helyiségben levő kamera rögzített is. Nem is úszták meg, az egyikük lemondott, a másikuk visszalépett a jelöltségtől a településen. A kis halak nem tehetnek meg mindent…

„Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott, Verba József pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon” – közölte az Index megkeresésére a Fidesz sajtóosztálya nem sokkal azután, hogy a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom közzétette azt a keceli kocsmában rögzített felvételt, amelyen a két kormánypárti politikus február 9-ei verekedése látható.

A fideszes Agócs a helyi önkormányzat Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottságának elnöke volt, Verba József pedig a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc kérésére vette át a Kecel Városi Sportcsarnok vezetését, és eddig úgy volt, hogy a Fidesz képviselőjelöltként indul a júniusi önkormányzati választásokon.

Kecel abból a szempontból is fura hely, hogy a jelenlegi polgármester, Haszilló Ferenc sem mentes a balhéktól. Ő volt az, akiről korábban, még 2014-ben hangfelvétel készült, ahogyan teli szájjal zsidózott, meg cigányozott, illetve azt is előadta egy ponton, hogy liberális politikusokat szeretne agyonlövetni. Ebből akkora botrány lett, hogy felmerült a Fideszben Haszilló kizárása is, ám végül ez nem történt meg, Kósa Lajos pontosítása szerint csak felfüggesztették egy időre a tagságát, de már elmúlt.

Várható volt, hogy ezt a mostani balhét nem viszik el szárazon, hiszen még egyáltalán nem ültek el a fideszes pedofilbotrány magasra csapó hullámai, ilyenek most nem hiányoznak még pluszban a kormánypártoknak.

Kapcsolódó cikkek