Ezúttal Jászberényben bukkant fel a hétvégi parkolás győztese

Megosztás

Gyakran felmerülhet ilyenkor bennünk, hogy vajon valóban ennyire nem tud parkolni az illető, ennyire nem ismeri a szabályokat, ennyire figyelmetlen, vagy szándékosan csakazértis egyszerre két mozgáskorlátozott helyet foglal el.

Bár a probléma az, hogy Jászberényben, illetve egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében ez egy tömegjelenség, a rokkantaknak fenntartott parkoló jelzése mintha ott sem lenne. Ez a Volkswagen is úgy állt meg, amihez már külön művészet kell. Felejtsük el a sztereotípiát, nem BMW-s és nem audis.

A képet Andrásnak köszönhetjük, aki csak annyit tett hozzá, hogy ehhez már tehetség és pofa is kell. Csak egyetérteni tudunk, vagy a kettő közül az egyik, de lehet, hogy mindkettő helyzet fennáll az autó sofőrjénél. Bár a hozzászólók közül Zoltán rendkívül magabiztosan állította, hogy az ilyen parkolók magánterületnek számítanak és nem vonatkozik rájuk a KRESZ.

Az olvasók azonban helyreigazították, hogy kicsit nézzen jobban utána, mert teljes tévhitben él.

Nem várjuk egyáltalán, de előre látható, hogy a nyári szünetben sem fognak pihenni a parkolás mesterei és rendre szolgáltatnak számunkra okot a felháborodásra. Jászberényben és az egész országban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek