Most egy mercedeses mutatta meg parkolási tudományát Szolnokon

Megosztás

Lehetőleg ne ettől a kiváló sofőrtől vegyünk KRESZ-leckéket, valamint ne ő avasson be a szabályos parkolás rejtelmeibe. Többen úgy vélik, ez már szándékos, ennyi véletlen nincs.

Szolnokon az utóbbi hetekben kifejezetten sok, elképesztő parkolással jelentkeztek vezetőtársaink. A márkák ugyan folyamatosan változtak, volt itt BMW-s, audis, fiatos, Renault-s, most pedig egy Mercedes sofőrje húzta ki a gyufát. Megint szerepet kap a mozgássérült parkolóhely, illetve a teljesen ferde beállás.

Az egyik olvasó elküldte a képet mostani “győztesünkről”, aki a Szolnok Plaza Parkolójában mutatta be tudományát, amely ekkor ráadásul szinte üres volt. Adódik a kérdés: ennyire nem vagyunk képesek normálisan parkolni? Ez a képesség hiányából adódik, vagy az akarat hiányából? Mert egyre többen ítélik meg úgy, hogy ez szándékos, hogy bizonyítsanak a “pórnépnek”, hogy ők ezt is megtehetik. Igaz, jelen esetben több hozzászóló is megemlítette, hogy a fogyatékosság stimmel, csak nem testi.

Ha valóban nem tud beparkolni egy szabályos helyre (lehetőleg nem ferdén), akkor meg az jelenti a bajt. A közlekedési kultúránk valóban lecsúszott oda, ahova a lakosság igen nagy százalékának morálja is, nagyon mélyre. És tudjuk, hogy mindig van lejjebb.

Kapcsolódó cikkek