Repült a kék tasak újabb szolnoki parkolási mestereinknek

Megosztás

Ahol tilos megállni, ott bizony következménye van. A járdán, pláne, ha az egy lépcsőhöz vezet, illetve még egy mozgássérült-átjáró is van ugyanitt, mindig nézni fogják és büntetnek.

Itt rögtön több esetet is megörökített Péter és a közösségi médiában közszemlére is tette. A járdán parkoló gépkocsik látványa sem ritka és sajnos ahhoz is hozzászokhattunk, hogy a kevés zöldterületre állnak rá a járművek, amit ezzel a lendülettel általában tönkre is tesznek, amellett, hogy szintén tilosban járnak.

Szolnoki várbástyatérkő-sétány parkolója a stabil parkoló autósok kivitelezésében. A rokkant le-feljárót, a gyalogos lépcsőt, a zöld területet, mindent elfoglalnak, természetesen szabálytalanul, az egyébként rendezett parkolót és környezetét feldúlva – írta Péter.

A képen látható mindkét autó szélvédőjén a kék tasak, ami gyorsan 13.000 forinttal könnyíti majd meg a sofőrök pénztárcáját. Tudunk erre valami jobb megoldást, hogy ne kelljen se büntetni, se morogni a szabálytalan autósok miatt?

Az elmúlt napokban több más, igen furcsa és nem igazán szabályos parkolásról is hírt adtunk Szolnokról. A jól ismert BMW-s esetet nem sokkal később az Auchan parkolójában egy még érdekesebben megálló Alfa Romeo követte. Formában a város.

Ennek a füves területnek annyi is lett

Kapcsolódó cikkek