A legújabb szolnoki parkolózseni, két legyet egy csapásra

Megosztás

Nem elég, hogy egyik helyre sem lenne jogosult parkolni fekete autójával, egyszerre rögtön mindkettőt elfoglalta egymás mellett. Sietős volt az út az Auchanba.

Ez már nem az első elképesztő parkolás Szolnokon az elmúlt napokban, a BMW-s lakótelepi esetről a Szol24 is beszámolt nemrég. Ez viszont még egy fokkal érdekesebb, Márti beszámolója alapján két fiatalember szállt ki a járműből.

A parkolás látható része is önmagáért beszél, jogtalanul foglal mozgássérülteknek készült parkolóhelyet az Alfa, ráadásul rögtön kettőt is, mert – akár szándékosan, akár véletlenül – döbbenetesen ferdén állt be. Vajon a jogosítvány honnan van? Vagy a szabályokkal tökéletesen tisztában van sofőrünk, be is tudna parkolni normálisan, ha akarna, de szándékosan megmutatja mindenkinek, hogy csakazértis így áll be?

Mindenkinek a fantáziájára bízzuk ennek eldöntését. A közösségi médiában is fellelhető fénykép láttán volt, akiben felmerült a kérdés, hogy ilyenkor vajon az 50 ezres bírság is duplázódik, mivel egyazon pillanatban kétszer is elköveti ugyanazt a szabálytalanságot? Nem valószínű.

Kapcsolódó cikkek