Íme a szolnoki tizenéves suhancok új hobbija, felborogatni az összes kukát

Megosztás

Utána persze gyorsan menekülőre fogni, nehogy esetleg valakinek vállalnia kelljen a felelősséget tettei után. Hogy mi a gond a közbiztonsággal? Az, hogy igen fiatalon megtanulják, hogy hozzáérni sem szabad senkihez, így a kis balhé után majd jön a nagyobb, hiszen úgysincs semminek következménye.

Mindenesetre nagy taps jár a hatos suhanccsoportnak, hogy biciklizés közben, szigorúan a jóindulattól vezérelve az összes utcabeli kukát felborogatták, mert így akarták jól érezni magukat. A helyi csoportok közül több helyen is lehozták, így még azt is sikerült elérni, hogy híresek legyenek. De a hozzászólók közül volt, aki figyelmeztetett, egyszer nagyon megütik a bokájukat, ha egy olyasvalaki kukáját borogatják fel, aki mindezt látja is és éppen nem érdekli majd a törvény és jól nyakon vág néhányat közülük.

Ez tehát egy hozzászóló véleménye. Az eredeti képet és bejegyzést Orsolyának köszönhetjük, aki megírta, hogy Szolnokon, a Madách utcában új hobbija lett a tiniknek (nem első alkalom). Bicajjal végigszáguldott egy csapat fiú, kb. hatan voltak, az összes kukát felborították, majd tovaszáguldottak. Biztosan kitűnő érzés lehet úrrá most rajtuk, jól megmutatták a szemeteseknek.

Jó úton járnak ahhoz, hogy példamutató, értékes felnőtt váljon belőlük. Bár már az is némi érdekesség, hogy nem a telefonjukat nyomkodták éppen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek