Szolnok az elhanyagolt, eltömődött csatornák városa is

Megosztás

Nemcsak a kátyúinkról leszünk egyre inkább híresek, de a város teljes elhanyagoltságáról más téren is. Sajnos nem kell sokáig keresgélni, mert a helyiek megerősítése szerint Szolnok nagyobb részén ilyenek a kanálisok.

Az első komolyabb esőnél nem tud elfolyni a csapadékvíz, hiszen nincsenek karbantartva azok az elfolyók, amelyeknek ez lenne a dolguk. A városvezetés nem fordít megfelelő figyelmet és kellő forrást erre, ahogy ez sajnos a közutak és járták állapotára is ugyanígy igaz.

Sajnos itt nem fog lefolyni az esővíz. A kép Szolnokon, a Széchenyi István körúton készült és Miskolczi László tette közkinccsé. De ahogy a hozzászólásokból is kiderül (meg elég kicsit sétálgatni a városban), ez sajnos egyáltalán nem egyedi eset, a város nagy részében ugyanígy eltömődtek már a kanálisok, esővíznek ott elfolynia reménytelen.

Ezen panaszuknak a hozzászólók is hangot adtak. “Szerintem a Széchenyin sehol, a Hild Viktoron is ugyanez a helyzet.” “És sok ilyen van! pl. MÁV kórház előtti parkoló.” “Szolnokon én még nem láttam tisztított csatornalefolyót, mind el van tömődve, tiszta szemét!” “

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek