Szolnokon még a füvet is különlegesen nyírják

Megosztás

Hosszú napok óta ez az állapot fogadja az arra élőket, Szolnok valóban mindenben különleges. Erre megint nemigen lehetünk büszkék.

B. Viktor osztotta meg velünk tapasztalatait, hogy a Széchenyin “így van kész” a fűnyírás. A kép készültekor már harmadik napja volt ilyen és nem is esett az eső. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy kik a felelősek a városban a fűnyírásért és hogy hagyhatnak félig, vagy inkább negyedrészben elkészülten egy munkaterületet ilyen sokáig. Ha egyáltalán visszamennek.

Annamária pedig hozzátette, hogy a Hilden se jobb, ott van egy levágott sáv és annyi. Nem egyedi eset Szolnokon, igaz, az aszfaltozási munkák sebességét látva annyira nem is meglepő. Igaz, most másfél hónap múlva választások jönnek, úgyhogy 50 napig valószínűleg csipkedni fogják magukat az illetékesek és tele leszünk aszfaltozással és más munkálatokkal.

Egy másik szemszögből

A választások előtti ígérgetés pedig már most elkezdődött, ezek egyike két komoly parkolókialakítás, illetve -felújítás Szolnokon. Néhány hét-hónap múlva meglátjuk, teljesült-e az ígéretek szerint.

Kapcsolódó cikkek