Ismét ígéretek a városvezetéstől: két helyen is komoly parkolófejlesztésbe fognak Szolnokon

Megosztás

Szalay Ferencék ígérete szerint a munka hamarosan indul, egyik helyen kialakítanának egy egészen nagy, a másik helyen felújítanának egy lakótelepi parkolót.

A részletekről a Szolnoki Városüzemeltetési Kft számolt be a közösségi médiában. “Növeljük a szolnoki parkolóhelyek számát! Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a megnövekedett gépjármű-létszám parkolási igényeit ki tudjuk elégíteni: ezúttal a Fiumei iskola melletti faházak elbontásával nyílik lehetőség egy 72 férőhelyes, 2700 négyzetméteres parkoló (és Miyawaki-erdő!) kialakítására!

A munka hamarosan indul, de nem csupán itt, hanem a Szolnok ispán 1-3. tízemeletesei mögött is, ahol a parkoló teljes felújítását indítjuk el. Együtt egy zöldebb Szolnokért!” – zárta közleményét a Kft. Szalay Ferenc polgármester szintén a Facebookon megerősítette az ígéretet. “A Fiumei úti iskola melletti két sor faház lebontása hamarosan megkezdődik, ezzel a belvárosban egy, a modern igényeknek megfelelő parkolóterület jön létre.

Mindez úgy, hogy közben a zöldterület is bővül, hiszen a beruházással egy közparkot is létrehozunk az itt élők számára! Emellett rövid időn belül megkezdődik a Szolnok ispán körút 1-3. mögötti parkoló teljes felújítása is” – ígéri Szalay Ferenc.

Kapcsolódó cikkek