A szolnoki kutyakiállítás után szenvedett balesetet egy tenyésztő, az állatai már jó kézben vannak

Megosztás

A hétvégén rendezték meg a VI.-VII. „Tiszavirág Winner” 2 x CAC nemzeti kutyakiállítást Szolnokon a Magyar Ebtenyésztők Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének szervezésében. Az esemény után kiderült, súlyos autóbalesetet szenvedett az egyik tenyésztő, az addig az ő gondozásában levő állatoknak pedig kutyatápot kezdtek gyűjteni.

A Facebookon megjelent információkból kiderült, Ágnes állapota súlyos, több műtét előtt áll. A bejegyzést író nő elárulta, tizenegy kutyát vettek magukhoz. Tegnap kiderült az is, a balesetet szenvedett személy jobba válla „szétrobbant”, 12. csigolyája kettétört, várhatóan kedden műtik meg.

„Nagyon sok táp felajánlást kaptunk, nagyon hálásak vagyunk érte, viszont egyben nagyon fáradtak is vagyunk, napokban mindenkivel fel fogom venni a kapcsolatot. Köszönjük a felnőtt kutyáknak való táp felajánlást is, szükség lesz rá,ugyanis Ági nem mostanában fog tudni, visszamenni dolgozni. Maradt nála tíz kutya, amiből kilenc felnőtt. Picúrok jól vannak, jó hangosak aktívak és cukik” – osztotta meg a friss helyzetjelentést Csábi Alexandra.

Összesen harminc kiló táp érkezett, a kölykök ellátása tehát innentől kezdve megoldott. „Mindenki megnyugtatására leírom, a kölykök karantènban vannak nálam, semmivel és senkivel nem érintkezhetnek rajtam kívül.”

Kép: Csábi Alexandra Fb

Kapcsolódó cikkek