Költségvetési csalás, rablás, lopás – három Szolnok megyeit is találunk a rendőrség körözési toplistáján

Megosztás

A sajtó mindig nagy érdeklődéssel figyeli a rendőrség körözési, TOP50-es listáját, ide általában a többszörösen büntetett, szökésben levő, veszélyes bűnelkövetők kerülnek. Az impozáns toplistában három Jász-Nagykun-Szolnok megyei születésűt találunk, közülük kettőre még nyomravezetői díjat is tűztek.

Géczi Péter Tiszaföldváron született 1979-ben, ő úgy tűnik, hogy angolosan ismeretlen helyre távozott, mielőtt megkezdte volna a három éves szabadságvesztésének letöltését. Három rendbeli lopás és egy rendbeli kifosztás miatt százezer forint nyomravezető díjat tűztek ki rá. Ez annak fizethető ki, aki érdemi, elősegítő információkkal szolgál a hollétével kapcsolatban, ez pedig az elfogását eredményezi.

Kétszázezer forintos nyomravezető díj figyel a szolnoki születésű Török Zsolt neve mellett, aki 1973-ban látta meg a napvilágot. Őt több rendbeli csalás és költségvetési csalás elkövetése miatt körözik. Tiszaföldvári társához hasonlóan róla sem tudják, hogy hol tartózkodik jelenleg.

Bokor Zoltán, Géczi Péter és Török Zsolt

Az ötven legjobban keresett bűnöző között találjuk a jászberényi Bokor Zoltánt, rablás és lopás megalapozott gyanúja miatt körözik.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, amennyiben valamelyiküket felismerik, vagy információval rendelkeznek hollétükről, tegyenek bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással. A bejelentés elküldése anonim formában is lehetséges. A teljes listát ide kattintva lehet megtekinteni.

Ha telefonszámon jelentenének információt, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot lehet hívni, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámot tárcsázni.

Képek: police.hu

Kapcsolódó cikkek