Hamarosan nyitóbulival érkezik Szolnok új szórakozóhelye

Megosztás

Untig hallottuk már, hogy a kisebb városokban és a megyeszékhelyeken is egyre kevesebb a szórakozási lehetőség, ezáltal pedig – sok más mellett – a fiatal generáció inkább a fővárosban képzeli el a jövőjét. Szolnok szintén küzd ezzel a problémával, mindenesetre annak igazán örülhetünk, hogy a Baross út 36. alatt egy új szórakozóhely nyílik, amelyet április elején, egy nagy nyitóbulival indítanak útjára.

Január közepén jelentették be, hogy hamarosan megnyitják a megyeszékhely legújabb szórakozóhelyét a város szívében. „Csatlakozzatok hozzánk és élvezzétek a fergeteges hangulatot, kiváló zenét és felejthetetlen élményeket” – írta a Zeusz csapata a Facebookon.

Zeusz Nyitó Party

Event in Szolnok, Hungary by Zeusz on Saturday, April 6 2024 with 339 people interested and 68 people going.

A nyitóbulit április 6-án, szombaton tartják. Hamarosan érkeznek az elővételes jegyek, de a helyszínen is lehet vásárolni, 4000 forintba kerül. A rendezők arra kérik a látogatókat, alkalomhoz illő öltözetben jöjjenek, valamint fontos információ, hogy csak a 16 évnél idősebbeket engedik be.

Az örök dilemmáról, a bulizó fiatalok versus pihenni kívánó nyugdíjasok polgárháborújáról a Szol24-en is írtunk már.

A fiatalok elkeserítően csekély szórakozási lehetőségei kapcsán úgy fogalmaztunk, a Szapáry utca az egyetlen, ami egyáltalán életjelet mutat hétvégenként, ott működik a Boomerang mellett a Maláta Sörkert, a Guri Sörbisztró és a Stage.

A Zeusz Greek God valóban nagy átalakításokat hajtott végre az elmúlt időszakban.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

Kép: Zeusz Fb

Kapcsolódó cikkek