Marsi Anikó a szolnoki gyerekkoráról: „Szegények voltunk, mint a templom egere”

Megosztás

A bulvárhíreket aktívabban követők talán tudják, hogy a kormánypárt kénye-kedve szerint működő TV2 egyik legismertebb bemondója, Marsi Anikó és férje egy balatoni házat újítottak fel, most pedig a fővárosban vettek egy épületet, amit szintén ők fognak berendezni. A Blikk náluk járt, Marsi pedig a nélkülözéssel járó szolnoki gyerekkoráról is mesélt.

„Az lehet, hogy túlzás lenne, hogy szegények voltunk, mint a templom egere, de szegények voltunk, mint a templom egere. Egy pedagógusfizetésből a ’70-es, ’80-as elején két kislányt nevelgetni Szolnokon, az nem azt jelentette, hogy mi tejbe-vajba lettünk volna fürösztve” – mondta könnyek között.

Hozzátette, semmi baja nincs a gyermekkorával, imádott gyereknek lenni és imádja az édesanyját is, akinek rendkívül fontos volt, hogy tanuljanak nyelveket és egyetemet végezzenek. Úgy gondolja, a fiatalkori időszakából következik az, hogy nem érdeklik a drága dolgok.

Marsi egyébként 1975-ben született a megyeszékhelyen, a Varga Katalin Gimnáziumba járt, majd egyetemi tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetem tv-rendező-műsorvezető szakán végezte.

A Blikk TV kérdésére, hogy nem unja-e már a folyamatos lakásfelújítást, úgy válaszolt, inkább azt unja, hogy nem tud annyi időt ezzel tölteni, amennyit szeretne. Itt tudják megtekinteni a teljes videót:

Újabb felújításba fogott Marsi Anikó – most egy budapesti házat szépítenek

Ugyan a balatoni felújítási feladatokkal még nem végzett Marsi Anikó, de a Tények műsorvezetője és férje, Gyarmati Gábor nemrég újabb házszépítésbe kezdtek, ezúttal Budapesten. A TV2 sztárja és szerelme otthonuk közelében vettek egy épületet, amelyet megpróbálnak az elképzeléseiknek megfelelővé varázsolni úgy, hogy a munkák nagy részét ők maguk végzik.

Kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Kapcsolódó cikkek